Vakantiehuisveluwe.nl

Vakantiewoningen & villa's te koop op Landgoed de Scheleberg

  • Omringd door een prachtig natuurgebied
  • Vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Zwembad, tennisbaan & restaurant aanwezig
  • Gelegen in de populairste vakantieregio van Nederland, de Veluwe (bron: NBTC)

  • Vakantiewoningen te koop vanaf € 139.500
  • Gegarandeerd netto rendement van 7,1% p/j

Vakantiewoning kopen op de Veluwe (Lunteren)

Landgoed de Scheleberg is gelegen midden op de Veluwe, omringd door een prachtig natuurgebied & vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe. De Veluwe is onlangs verkozen tot de populairste binnenlandse vakantieregio van Nederland (bron: NBTC). Dit maakt de Veluwe zeer populair om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik of als alternatief voor sparen.

Landgoed de Scheleberg beschikt over vele faciliteiten zoals een buitenzwembad, tennisbaan en restaurant. Vanaf het niet omheinde vakantiepark starten vele prachtige fiets- en wandelroutes.

Brochure aanvragen

Ontvang de gratis brochure van het vakantiepark en onze vakantiewoningen.
Ik wil de brochure ontvangen

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Wilt u het hele jaar door genieten van een eigen vakantiewoning op de Veluwe? Op Landgoed de Scheleberg zijn nieuwe vakantiewoningen te koop vanaf € 139.500,-. Er zijn 6-persoons recreatievilla's te koop vanaf € 297.124,-Al onze woningen en villa's worden aangeboden inclusief eigen grond & tuinaanleg. U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur.
Vraag meer informatie aan

Vakantiewoning als alternatief voor sparen

Mede dankzij de lage spaarrente bij banken is het kopen van een vakantiewoning voor verhuur steeds interessanter gebleken (bron: Volkskrant). U ontvangt, alleen dit weekend, een gegarandeerd netto rendement van 7,1% per jaar op een investering vanaf € 139.500,- incl. eigen grond, tuinaanleg & inventaris. Onze eigen professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur van uw vakantiewoning.
Vraag meer informatie aan

Landgoed de Scheleberg op TV

Landgoed de Scheleberg was zondag 14 januari te zien in Business Class op RTL 7. Hierin gaven onze marketingmanager en salesmanager een rondleiding over het park, door de omgeving en in de vakantiehuizen & villa's. Bekijk de uitzending terug.

Recreatievilla kopen

Op Landgoed de Scheleberg zijn nieuwe 6 en 8 persoons recreatievilla's te koop. Gelegen in het bos & aan een grote bosvijver. De villa's zijn beschikbaar vanaf € 297.124 incl. eigen grond en tuinaanleg. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze villa's.
Informatie aanvragen

Vraag onze gratis brochure aan

Uw Contactgegevens
Nieuwsbrieven
Selecteer de onderwerpen waarover u nieuwsbrieven wilt ontvangen
Brochure aanvragen
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.